gode grunde

Gode grunde til at gro et skæg

Indhold

Har du nogensinde overvejet, hvordan det ville være og hvordan du ville se ud med et skæg? Hvis dette er tilfældet, så er du langt fra den eneste. At gro et skæg er blevet mere og mere populært her henover de seneste par år. Statistikkerne taler også for det, da de viser, at mere end halvdelen af alle mænd i alderen 18-39 år har en eller anden form for skægvækst.

Men hvorfor overhovedet gro et skæg? I denne artikel vil du finde nogle af de bedste grunde for at gro et skæg. Måske inspirerer det dig til at forsøge dig med et mere skægget look i fremtiden. Og måske vil det endda også klæde dig så meget, at du beslutter dig for at beholde det og gøre det til en del af dig, da det jo fra naturen side også allerede er en del af dig.

Prøv noget nyt

Den første grund kan virke lidt ironisk, men det er den slet ikke. Det er vigtigt at prøve nye ting, at se sig selv på nye og anderledes måder. Du ser dig selv i spejlet hver dag, og muligvis overvejer du at ændre dit look.

En af de ting, som du kan ændre på allerede der, er nemlig at gro et skæg. På bare et par få måneder så kan du være en helt ny mand – det vil ændre, hvordan folk ser dit ansigt. Pointen er dog at finde en skægstil, som passer til dit ansigt. F.eks. hvis du har et mere rundt ansigt, så burde du gro et lidt længere skæg, som så kompenserer for dit runde ansigt. Det vil gøre dit ansigt mere organisk og symmetrisk at se på. Der er så mange forskellige stile derude, så du kan frit eksperimentere med dit nye look. Det er også en god måde at få en mere markeret kæbe på, da man kan rette sit skæg, således at man får en skarp kæbe.

Gå mod mængden

Selvom det er blevet mere og mere populært at gro et skæg, så er det stadig største delen af mænd, som barberer sig for arbejde og sådan. Hvis du skal bruge en god skægtrimmer, så se her. De fleste barberer sig også, når de skal til store begivenheder, såsom bryllupper og så videre. Men prøv at lade være med dette og lad dit skæg være. Du behøves ikke at følge typiske sociale normer. Du er et frit menneske og bestemmer selv over din krop og hvordan du har det rarest med dit udseende. Lige meget hvad, så skal de fleste nok være støttende, når det kommer til stykket. Der er jo en grund ud over dit udseende til, hvorfor de kan lide dig og kalde sig dine venner.

Du kommer til at se bedre ud

Til sidst men ikke mindst, så er der mange, der mener, at man kommer til at se bedre ud med skæg. Det udstråler i hvert fald en vis modenhed og mandighed. Det kommer man ikke uden om.

Del

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på print
Del på email