velplejet skæg

Guide: alt du behøver for et velplejet skæg

Indhold

Kære mand. Skæg er noget af det flotteste, du kan gøre for dit udseende. der er utrolig mange fordele ved et skæg; du kommer til at se mere erfaren og mere soigneret ud. Du kommer til at udstråle en autoritet, som du ikke have uden skægget.
Og så er der mange, som synes, at et flot skæg er sexet. Der er noget meget elegant og meget maskulint ved et skæg, og det fornægter sig ikke i forhold til den opmærksomhed, som mange mænd med skæg får fra omgivelserne. Men alt dette gælder kun, hvis skægget er velplejet.

Der er intet værre end et usoigneret skæg

Hvis du ikke passer og plejer dit skæg, så er der nemlig en risiko for, at det kommer til at få den fuldstændig modsatte effekt. Og desværre er der rigtig mange mænd, der gror et skæg, men glemmer at pleje og trimme det.
Det resulterer i skæg, der er ujævne, tørre, beskidte eller endda direkte grimme. Disse skæg kommer til at virke som ukrudt, hvor et velplejet skæg virker på samme måde som en flot og velpasset have. Heldigvis er det ikke svært at passe dit skæg, hvis bare du har det rigtige udstyr.

Start med en skægtrimmer

Det absolut vigtigste udstyr, du kan komme ud for, er uden tvivl en skægtrimmer. Som en person, der gerne vil have et rigtigt skæg, har du ikke brug for en barbermaskine. Du har derimod brug for en trimmer, så du kan holde styr på spidser, kanter og linjer.
Skægtrimmere kan fås i en række varianter, og der er masser af inspiration at hente på internettet. Her kan du både læse om de forskellige versioner og blandt andet se anmeldelser af dem. Hvis du vil vide mere om skægtrimmere, kan du læse med her.

Plej skægget med skægolie

Hvis der er noget som kvinder er rigtig gode til, så er det at pleje deres krop, hår og hud med diverse produkter. Spørger du en kvinde, så vil svaret næsten altid være det samme: hemmeligheden er fugt. Og det er faktisk det samme, når det kommer til dit skæg.
Dit skæg består nemlig af hår, der typisk er lidt stridere end dem, der sidder på din hovedskal. Det betyder at hårene kan blive tørre, noget, der heldigvis kan afhjælpes af en god skægolie. Skægolien nærer skæghårene, og du kan bruge den hver morgen, inden du forlader dit hjem.

Brug en barber

Du kan gøre rigtig meget selv, når det kommer til dit skæg. Men en gang imellem kan det være en rigtig god idé at søge hjælp fra en rigtig professionel, og her er der intet andet fornuftigt valg end en god barber.
Barberer er ikke den type af fagperson, som der er flest af. Men du kan helt sikkert godt finde en lokal barber. Her kan du få kælet lidt ekstra om dit skæg, men også få gode råd til, hvordan du bedst plejer det og hvilken type skæg, der passer til dig.

Del

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på print
Del på email