langt skæg

Lad skægget stå – men hold det pænt og velpasset

Indhold

Hipsterlooket med det lange, men passede skæg er på sit højeste og der er efterhånden ikke mange unge mænd i gadebilledet. Men et fuldskæg betyder ikke mindre arbejde end et glatbarberet ansigt.

Det kræver arbejde at passe skægget, så det ikke ser tørt, filtret og usoigneret ud. Heldigvis findes der rigtig mange gode og lækre produkter på markedet, der kan hjælpe med at holde dit skæg glat og blødt. Læs med og hør tre bud på uundværlige produkter, hvis du vil give skægget lidt ekstra pleje.

Skægolie

Hvis du oplever, at dit skæg er tørt og svært at arbejde med, så kan en skægolie gøre underværker. Det hjælper med at blødgøre hårene og gøre dem lettere at style eller rede.

Du kan finde rigtig mange forskellige olier i alle prisklasser, så alle kan være med, når det kommer til at passe på skægget.

Når du vælger er det vigtigt, at du beslutter dig for om du ønsker en olie med duft eller en, er er helt neutral. De fleste olier har en musk eller sandalwood duft, der passer rigtig godt med de fleste mandedufte på markedet.

Skægtrimmer

Med en skægtrimmer kan du holde dit skæg i lige den længde du ønsker. Der findes rigtig mange gode og holdbare trimmere, der kan give dit skæg en jævn og behagelig barbering. Det vigtigste er at du får en maskine, der kan køre jævnt og klippe, selv om du har kraftigt skæg. Den må heller ikke hive i skægget og så er det vigtigt, at den del du sætter på for at justere længden sidder godt og stabilt så den ikke lige pludselig glider.

På nettet kan du finde teste, anmeldelser og beskrivelser af de forskellige produkter, så du er forberedt inden du vælger den, du vil have. Her kan du læse mere om de mest populære mærker og modeller.

Du skal desuden vælge en maskine, der passer til dine behov også når det kommer til brug. Du kan finde modeller med ladestation, modeller, der bruger batteri og nogle, der kører på strøm. Alt afhængigt af, om du har stikkontakter i nærheden af dit spejl, gerne vil kunne gå rundt eller bare har brug for en model, der er let at have med på farten, så kan du finde en der passer til dig.

Ansigtscreme

Selv om du har skæg skal du stadig passe på huden, der er under skægget. Det gør du lettest med en rigtig god ansigtscreme, der kan masseres ind i huden både over og undr skægget. Det kan være med til at lindre kløe og også gøre dit skæg blødere og mere medgørligt.

Du kan også finde serum og lotions, der er lavet specielt til at plej både huden og skægget og som er lettere at få helt ind til huden end en almindelig hudcreme kan.

Under alle omstændigheder kan du gøre en stor forskel for dit skæg ved at pleje det og sørge for, at der fremstår velplejet og passet.

Del

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på print
Del på email