style skæg

Style dit skæg med din egen skægtrimmer

Indhold

Er det på tide at få ordnet skægget? Så er det bare frem med skægtrimmeren. Dette er nemlig en ganske nem løsning. I stedet for at få det ordnet hos frisøren, kan man sagtens selv gøre det. Det er nemlig ikke så svært. Skægtrimmere fås i mange varianter. De fås både til under 200 kroner samt helt op til 3000 kroner. Der er altså noget til de fleste mænd lige meget hvad budgettet lyder på.

Skægtrimmeren er den perfekte gave

Udveksler man gaver med en mand der går op i sit skæg, er skægtrimmeren perfekt i denne anledning. Naturligvis kan han allerede have en – men måske kan man finde ham en bedre model. Hvad end det er til en jule- eller fødselsdagsgave, kan man sagtens finde noget. De fås som sagt i mange forskellige prisklasser. Så hvor meget man vil ofre, er stortset op til en selv. Find skægtrimmere her. Det er bare med at undersøge mulighederne. Der er nemlig rigeligt at vælge imellem. Samtidig er det med at holde tungen lige i munden. Det kan nemlig hurtigt blive lidt uoverskueligt at navigere mellem de mange produkter. Der kommer hele tiden nye til, hvilket kun øger forvirringen.
Når man nu vil købe en skægtrimmer, er der forskellige mærker. Blandt ander Philips og Moser. Er man på helt bar bund, er det som udgangspunkt bedst at kigge på trimmeren og ikke mærket. Når man først tager skægtrimmeren i brug, er det trods alt vigtigst at den fungerer ordentligt. Om det så er det ene eller andet mærke, er sådanset underordnet. Bare den virker og gør det, den skal. Dette er godt at overveje, lige meget om man køber til sig selv eller som gave. Man vil jo helst have noget, der passer til de behov man står med.

Husker du at holde skægget ved lige?

Når man har skæg, er det vigtigt at holde det ved lige. Har man et ordentligt fuldskæg, er det en god regel at vaske det når man vasker sit hår. Nøjes man med et kortbarberet skæg, er det bare med at holde det ved lige. Hvis bare man lige skyller det igennem i badet dagligt, er det ofte rigeligt. Trimmer man ofte sit skæg, skal man dog passe på huden. Denne kan nemlig godt blive lidt irriteret grundet barberingen.
Man kan med fordel sørge for at vaske sit ansigt med varmt vand efter en barbering. Varmen åbner nemlig porerne i ens hud, hvilket hjælper med at rense huden. Efterføldende kan man give huden noget creme. Slutningsvist kan man komme noget koldt vand i ansigtet. Så lukker porerne sig igen, hvilket medfører god beskyttelse af huden.  Skulle man en dag blive træt af skægget, er det rart at huden inde under har det godt. Har man mærker og sår, ser det næppe særlig godt ud. Har man derimod passet på huden, er resultatet bare bedre. Heldigvis er der flere skægtrimmere, der ikke er dårlige for huden. Samtidig kan man barbere sig forsigt, så man undgår slitage på huden.

Del

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på print
Del på email