skægtrimmer

Vælg den rigtige skægtrimmer til dine behov

Indhold

Langt de fleste mænd, både dem meget hårvækst og dem med mindre, har brug for en skægtrimmer. Det kan være svært at finde den helt rette til dig og dine behov. Der er og nogle grundlæggende parametre, man kan gå ud fra, når man vælger skægtrimmer.

Hvad skal den rigtige skægtrimmer kunne?

Når man skal finde den rette skægtrimmer, er der nogle forskellige ting, der skal overvejes. Nogle har kun brug for en skægtrimmer til håret, mens andre skal bruge den til det, navnet indikerer, nemlig at holde styr på skægget.

Det har stor betydning, om man skal bruge trimmeren tit, og hvor mange forskellige indstillinger for længde, man har brug for. De fleste har ikke lyst til at bruge lang tid på klipning og trimning. Det er noget, der skal kunne gøres hurtigt i en travl hverdag. Derfor skal man vælge en skægtrimmer med en stærk motor. Det er nemlig afgørende for, hvor hurtig og grundig trimmeren er.

Der findes mange forskellige mærker, modeller og prisklasser at vælge imellem. De kan alle det basale, nemlig klippe og trimme. Men det, men skal overveje er, hvilken der passer bedst til ens behov og vaner.

Man kan grundlæggende gå ud fra syv forskellige parametre, når man skal vælge skægtrimmer: Motorstyrken, kapacitet for batteri, bladtype, skærehovedet bredde, længdeindstillinger, støj, vægt.

Anerkendte skægtrimmere og deres fordele

Nogle anerkendte og populære mærker, når det kommer til skægtrimmere er Remington, Wella, Moser, BaByliss, Panasonic og mange flere. Se mere på www.skægtrimmer.dk.

Som sagt er der nogle modeller, der kan trimme både hår og skæg. Hvis man vælger en skægtrimmer af denne type, får man en allround model, der kan anvendes til mere end én ting. Hvis man samtidig vælger en type, der er let (helt ned til 130 g), der ligger ergonomisk i hånden, får man samtidig en trimmer der er let at bruge. Og man behøver ikke at gå på kompromis med motorkraften, selv om man vælger en lille og handy model.

Hvis man ønsker høj præcision, kan man gå efter en skægtrimmer eller hårtrimmer med en særlig højpræcisionsteknologi. Dermed kan man bruge den til detaljeklipning, hvilket især er en fordel som frisør.

I nogle tilfælde fås skægtrimmere med LED batteri indikator, som viser når skærehovedet skal udskiftes, hvis det bliver for slidt. Det er også en fordel at vælge en trimmer, der er nem at rengøre. Det er en stor fordel, hvis man bruger den jævnligt, at man ikke skal stå og kæmpe med rengøring. Igen handler det om at spare tid i en travl hverdag, hvor der er andre og sjovere ting at tage sig til end at trimme hår og skæg.

Hvis man både trimmer hår og skæg, vil man have brug for forskellige længeindstillinger. For det meste vil man ikke ønske ens hår lige så langt som ens skæg, eller omvendt. Her kan det være en fordel at vælge en trimmer med mange forskellige variationer af længdeindstillinger. En høj skærehastighed giver ligeledes en flot, præcis og professionel klipning.

Del

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på print
Del på email